Plissé gordijnen standaard maten

  • Plissé gordijnen
  • al vanaf €19,95
  • inclusief gratis verzending! Plisse gordijnen snel en veilig online bestellen!

Plisse gordijnen zijn erg mooie en functionele raamdecoratie die spelen met licht en zicht heel gemakkelijk en  heel leuk maken.
Wij leveren een heel breed aanbod aan plisse gordijnen, van op maat gemaakt, tot standaard maat. Elk plisse heeft zijn eigen unieke eigenschappen hieronder zullen we proberen de belangrijkste eigenschappen van onze plisse gordijnen voor u op een rijtje te zetten.

Klemfix plisse gordijnen

De klemfix plisse gordijnen zijn ontwikkeld voor kunststof draai-kiep ramen, met de bijgeleverde klemdragers wordt de montage zeer eenvoudig en natuurlijk zonder schroeven of boren! Dankzij de vele maten is er altijd een klemfix plisse voor uw raam! Zelfs wanneer u geen draai-kiep ramen heeft maar ook niet wilt boren in uw kunststof of aluminium kozijnen beiden we tegen een kleine meerprijs de vlakke vleugel montage aan. Deze dragers worden tegen het kozijn geplakt, u hangt het klemfix plisse er tussen en klaar, zonder schroeven of boren. klemfix plisse gordijnen zijn in vele kleuren leverbaar daarmee is er voor elk interieur een kleur die past. Klemfix plisse gordijnen zijn zelfs top down te bedienen, op die manier kunt u maximaal doseren met licht, en eventuele inkijk. Klemfix plisse gordijnen zijn makkelijk in te korten waardoor deze plisse gordijnen voor elk raam toepasbaar zijn!

Crush plisse gordijnen

Deze plisse gordijnen geven een heel mooi effect door de crêpe stof. De stof ziet er gekreukeld uit, waardoor het aangezicht speel en stijlvol wordt. De montage van crush plisse gordijnen is simpel, standaard zijn de plisse gordijnen te schroeven in de dag of op de glaslat van uw kozijn. Optioneel is daar de klemdrager die er voor zorgt dat deze crush plisse gordijnen ook zonder boren op een kunststof draai-kiep raam gemonteerd kan worden. De crush plissees zijn niet in de breedte inkortbaar, maar dankzij de vele verschillende maten zal er altijd een maat zij die bij uw raam past! Deze plisse gordijnen zijn ook nog een top down te bedienen! 

Duette's of duo plissé gordijnen

Dit is het neusje van de zalm wat betreft plisse gordijnen. Niet alleen zijn deze duette gordijnen verduisterend, maar ook nog eens energiebesparend! Dankzij de aluminium coating aan de binnenkant van de honingraad structuur houdt dit duo plisse gordijn 's winters de warmte binnen, en blijft 's zomers de ruimte heerlijk koel! De duette plisse wordt in de dag van uw kozijn geschroefd, of op de glaslatten. Het duette plisse gordijn is ook top down te bedienen, dus spelen met licht en zicht wordt kinderspel met duette plissees!

Vrijhangende plisse gordijnen

Deze plisse gordijnen worden ook wel plisse rolgordijnen genoemd, dit omdat ze op dezelfde manier werken en bediend worden als rolgordijnen. Deze plisse gordijnen worden gemonteerd met behulp van jaloezie klemmen, en ook de bediening wordt geleend van een jaloezie. Dankzij het lenen van deze onderdelen is het vrijhangend plisse gordijn bulletproof en daarom geven we ook maarliefst 24 maanden garantie. De vrijhangende plisse gordijnen zijn niet in de breedte inkortbaar, let hierop met bestellen.