Plisse gordijn, plisse gordijnen, plissé gordijn, plissé gordijnen
Plissé gordijnen standaard maten

 • Plissé gordijnen
 • al vanaf €19,95
 • inclusief gratis verzending! Plisse gordijnen snel en veilig online bestellen!

Plisse gordijnen zijn erg mooie en functionele raamdecoratie die spelen met licht en zicht heel gemakkelijk en  heel leuk maken.
Wij leveren een heel breed aanbod aan plisse gordijnen, van op maat gemaakt, tot standaard maat. Elk plisse heeft zijn eigen unieke eigenschappen hieronder zullen we proberen de belangrijkste eigenschappen van onze plisse gordijnen voor u op een rijtje te zetten.

Klemfix plisse gordijnen

De klemfix plisse gordijnen zijn ontwikkeld voor kunststof draai-kiep ramen, met de bijgeleverde klemdragers wordt de montage zeer eenvoudig en natuurlijk zonder schroeven of boren! Dankzij de vele maten is er altijd een klemfix plisse voor uw raam! Zelfs wanneer u geen draai-kiep ramen heeft maar ook niet wilt boren in uw kunststof of aluminium kozijnen beiden we tegen een kleine meerprijs de vlakke vleugel montage aan. Deze dragers worden tegen het kozijn geplakt, u hangt het klemfix plisse er tussen en klaar, zonder schroeven of boren. klemfix plisse gordijnen zijn in vele kleuren leverbaar daarmee is er voor elk interieur een kleur die past. Klemfix plisse gordijnen zijn zelfs top down te bedienen, op die manier kunt u maximaal doseren met licht, en eventuele inkijk. Klemfix plisse gordijnen zijn makkelijk in te korten waardoor deze plisse gordijnen voor elk raam toepasbaar zijn!

Crush plisse gordijnen

Deze plisse gordijnen geven een heel mooi effect door de crêpe stof. De stof ziet er gekreukeld uit, waardoor het aangezicht speel en stijlvol wordt. De montage van crush plisse gordijnen is simpel, standaard zijn de plisse gordijnen te schroeven in de dag of op de glaslat van uw kozijn. Optioneel is daar de klemdrager die er voor zorgt dat deze crush plisse gordijnen ook zonder boren op een kunststof draai-kiep raam gemonteerd kan worden. De crush plissees zijn niet in de breedte inkortbaar, maar dankzij de vele verschillende maten zal er altijd een maat zij die bij uw raam past! Deze plisse gordijnen zijn ook nog een top down te bedienen! 

Duette's of duo plissé gordijnen

Dit is het neusje van de zalm wat betreft plisse gordijnen. Niet alleen zijn deze duette gordijnen verduisterend, maar ook nog eens energiebesparend! Dankzij de aluminium coating aan de binnenkant van de honingraad structuur houdt dit duo plisse gordijn 's winters de warmte binnen, en blijft 's zomers de ruimte heerlijk koel! De duette plisse wordt in de dag van uw kozijn geschroefd, of op de glaslatten. Het duette plisse gordijn is ook top down te bedienen, dus spelen met licht en zicht wordt kinderspel met duette plissees!

Vrijhangende plisse gordijnen

Deze plisse gordijnen worden ook wel plisse rolgordijnen genoemd, dit omdat ze op dezelfde manier werken en bediend worden als rolgordijnen. Deze plisse gordijnen worden gemonteerd met behulp van jaloezie klemmen, en ook de bediening wordt geleend van een jaloezie. Dankzij het lenen van deze onderdelen is het vrijhangend plisse gordijn bulletproof en daarom geven we ook maarliefst 24 maanden garantie. De vrijhangende plisse gordijnen zijn niet in de breedte inkortbaar, let hierop met bestellen. 

Bekijk

Standaard jaloezieen
Jaloezieën standaard maten

 • Jaloezieën en verticale lamellen
 • al vanaf €11,95 
 • inclusief gratis verzending! 

Aluminium jaloezieën en verticale lamellen

Standaard maat aluminium 25mm jaloezieën

De meest bekende en nog steeds een zeer populaire raamdecoratie, de aluminium jaloezie. Onze 25mm jaloezieën zijn ook nog steeds van echt aluminium! Veel van onze concurrenten kiezen voor PVC lamellen wat natuurlijk veel goedkoper is. Helaas kleeft aan deze concessie een groot nadeel: De lamellen zijn erg slap, bij hogere temperaturen, die natuurlijk vaak voor komen net achter het glas van uw woning, hebben PVC lamellen snel de neiging om krom te trekken. Dat zal u dus niet gebeuren met onze echte aluminium jaloezieën. Bij ons treft u altijd het koordmechanisme aan de rechterkant van het aluminium jaloezie, en de draaistaaf aan de linkerkant van het aluminium jaloezie. Onze jaloezieën zijn leverbaar in vele kleuren en maten, op deze manier hebben wij voor u gezorgd dat er altijd een maat én kleur is die bij uw interieur past. Standaard aluminium jaloezieën worden zeer uitgebreid geleverd met niet alleen een schroefbare steun, maar ook standaard montageclips voor kunststof draai-kiep ramen! 

Verticale lamellen

Verticale lamellen bestaan al zolang er ramen bestaan. Deze betrouwbare en in verhouding voordelige raamdecoratie leent zicht gord voor grote oppervlaktes. De kunststof lamellen zijn erg gemakkelijk in de hoogte in te korten. De bediening geschied door middel van een koord en een draaistaaf waardoor er optimaal gebruik te maken is van de dosering van licht en zicht. De verticale lamellen zijn leverbaar in de meest gangbare kleuren grijs en wit. Dit maakt de verticale lamellen zeer neutraal en passen ze in nagenoeg ieder interieur. Waar verticale lamellen echt uitblinken zijn op kantoren. Dankzij de bulletproof bediening kan iedere werknemer de verticale lamellen bedienen, en kunnen wij alsnog 24 maanden garantie bieden!

Bekijk

Bamboe rolgordijnen, bamboe, rolgordijn, bamboe rolgordijn
Bamboe rolgordijnen

 • In 4 kleuren leverbaar
 • al vanaf €18,95 
 • inclusief gratis verzending! 

  

Bamboe rolgordijnen

Deze sfeervolle bamboe rolgordijnen uit echt bamboe liggen nu binnen ieders bereik. Vanaf 18,95 wordt uw bamboe rolgordijn geheel gratis thuis geleverd binnen 5 werkdagen. De bamboe rolgordijnen passen zowel in een klassiek als in een modern interieur, dit mede dankzij de sfeervolle kleuren die wij aanbieden. Onze bamboe rolgordijnen worden door middel van een koord met koordkikker bediend en zijn zo traploos in hoogte instelbaar. Voor de veiligheid van uw kinderen voegen wij altijd kosteloos een koordopwinder mee waar u uw koord omheen kunt wikkelen. Zo sluit u uit dat kleine kinderen in de koorden verstrikt raken. Staat uw maat er niet tussen, dan hebben we goed nieuws, de bamboe rolgordijnen zijn namelijk zeer eenvoudig en snel door u zelf op maat te maken! 

Bamboe rolgordijnen monteren

Bamboe rolgordijnen monteren is heel eenvoudig. Standaard worden er 2 haken meegeleverd welke eenvoudig in een houten kozijn gedraaid kunnen worden, of met behulp van een plug in elke muur. De twee driehoekogen worden over de haken gehaakt, en klaar! 

Bamboe rolgordijnen inkorten

Bamboe rolgordijnen zijn met behulp van een schaar en een houtzaagje heel eenvoudig in te korten. Met maarliefst 8 cm per kant inkortbaar zijn de bamboerolgordijnen zo goed als voor elk raam toepasbaar. 

Rieten rolgordijnen

Bamboe is een snelgroeiende grassoort vergelijkbaar met riet. Ware het niet dat de bamboe scheuten veel sterker zijn dan rieten rolgordijnen! Er zijn zelfs veel klanten die bamboerolgordijnen buiten toepassen!

Bekijk

Standaard maten raamdecoratie

Vanaf € 11,95

 • Gratis geleverd
 • Vaste maten

 

 

Meer informatie over het inkorten van standaard maat raamdecoratie vindt u onder meetinstructies 

Standaard maatraamdecoratie

Laat u niet misleiden door onze gunstige prijzen, onze standaard maten zijn van dezelfde kwaliteit als de dure merkproducten op maat. Omdat wij een hart hebben voor raamdecoratie, en graag iedereen willen voorzien van raamdecoratie, hebben wij gezocht naar de beste stoffen en systemen op het gebied van binnenzonwering. Hiermee zijn wij terechtgekomen bij Victoria-M, een gerenommeerd Duits merk wat alles in eigen huis produceert. Victoria-M wordt in de Benelux exclusief door Raamdecoland verkocht. Kijk snel verder in onze categorieën en laat u verbazen door de prijs en door de kwaliteit. Wij geven niet voor niets 2 jaar garantie op standaard maat producten!

KLEMFIX PRAKTIJK  Rolgordijnen - standaard maten

Onze standaard rolgordijnen hebben wij verdeeld over twee groepen, de standaard rolgordijnen, en de klemfix rolgordijnen. Standaard rolgordijnen zijn overal toepasbaar en zijn leverbaar in d de verduisterende variant. Standaard rolgordijnen worden horizontaal of verticaal geschroefd. Klemfix rolgordijnen zijn ontwikkeld voor kunststof kozijnen, u plaatst het rolgordijn met de speciale klemfix houders op uw draaivleugel even plakken, en klaar. Natuurlijk kunnen ook onze klemfix rolgordijnen gewoon verticaal en horizontaal geschroefd worden. Bij onze standaard producten is alles inbegrepen; montagehandleiding, schroeven, pluggen, doekjes voor het ontvetten, noem maar op. Ook de klemfix rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verduisterende uitvoeringen.  Staat uw maat er niet tussen? Klik hier om door te gaan naar rolgordijnen op maat.

EASY GREEP Plissé gordijnen - standaard maten

De standaard plissé gordijnen onderscheidden we in 2 groepen, de ECO plissé en de klemfix plissé. De ECO plissé is een top down systeem met hetzelfde bedieningssysteem als een 25mm jaloezie. Dit beproefde en bewezen systeem staat voor een lange levensduur en bediengemak. Het klemfix systeem, voor zowel draai/kiep ramen als vaste ramen, is een top down/bottom up systeem met handgrepen op de onderlijst. Dit systeem kenmerkt zich door de snelle montage en uitmuntende doseermogelijkheden.Staat uw maat er niet tussen? Klik hier om door te gaan naar plisse gordijnen op maat.

ONDERLAT ZEKERING Jaloezieën - standaard maten

Onze standaard raamdecoratie kenmerkt zich door haar kwaliteit, de standaard producten doen niet onder voor de duurdere merken zoals luxaflex! Naast de kwaliteit is de prijs een onderscheidende factor, aluminium jaloezieën met 25mm lamellen bestelt u al vanaf € 11,95. Voor deze prijs ontvangt u een zeer hoge kwaliteit jaloezie voorzien van alle montagebenodigdheden, ook onze standaard jaloezieën worden geleverd met de universele montageclip. U heeft hier wel de keus om de jaloezieën ook zonder schroeven en boren te monteren! Natuurlijk krijgt u alles in een stevige doos aangeleverd, en de verzending is geheel gratis! Staat uw maat er niet tussen? Klik hier om door te gaan naar aluminium jaloezieën op maat.

 KF DUO BED Duo rolgordijnen - standaard maten

De standaardmaat duo rolgordijnen van raamdecoland.nl zijn van de beste kwaliteit, en omdat wij ze niet voor u op maat hoeven te maken zijn ze ook nog eens de goedkoopste van Nederland! U heeft keuze uit vier trendy kleuren waarvan altijd 1 bij uw interieur past. Dankzij onze uitgebreide keus in maten is er geen raampartij te groot voor deze standaardmaat duo rolgordijnen! U bedient uw duo rolgordijn door middel van een "fijne" ketting, dit wil zeggen dat de kogeltjes die het rolgordijn bewegen vrij dicht op elkaar zitten zodat u uw rolgordijnen echt in elke gewenste positie kunt zetten! De standaard duo rolgordijnen van raamdecoland.nl worden geleverd met alle benodigdheden voor een eenvoudige montage, dus ook schroefjes en plugjes voor een wandmontage. Kiest u voor ons unieke klemfix systeem dan zijn de klemfix rolgordijnen al voorzien van zelfklevende tape en kunt u letterlijk binnen 2 minuten uw duo rolgordijn monteren! Schroefmontage is natuurlijk ook gewoon mogelijk met klemfix duo rolgordijnen. Natuurlijk worden ook de standaardmaat duo rolgordijnen geheel gratis bij u thuis bezorgd, en binnen 5 werkdagen!Staat uw maat er niet tussen? Klik hier om door te gaan naar duo rolgordijnen op maat.

BAMB CLOSE BUIN Bamboe rolgordijnen - standaard maten

Onze bamboerolgordijnen bestaal al meer dan 135 jaar! Deze rolgordijnen zijn vervaardigd uit echt bamboescheuten, en zorgen in iedere woonkamer, slaapkamer of keuken voor een aangename sfeer. Wilt u meer informatie over onze bamboe rolgordijnen, klik dan snel hier om direct naar de pagina te gaan!

Buitenrolgordijnen - standaard maten

Zoekt u iets om buiten voor uw raam of deur te hangen? of om uw balkon vrij van zon en wind te houden? Zoek niet vreder en kijk snel op onze buitenrolgordijn pagina, deze weer en windbestendige rolgordijnen zijn zeer eenvoudig te monteren, en geven een optimaal resultaat. Daatbij weert u ook nog eens tot maarliefst 90% van alle schadelijk UV straling uit uw balkon of woning