Maatproducten

Het retourneren vaan producten die specifiek voor u op maat zijn gemaakt is niet mogelijk. Deze producten zijn dusdanig persoonlijk van aard (maatvoering, uitvoering) dat deze niet herbruikbaar zijn.

Standaardproducten

Retour recht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan raamdecoland.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Retourneren

 Let op: De kosten voor retourneren zijn altijd voor u zelf.

Indien u uw product wilt retourneren gaat dat volgens de volgende stappen:

1. U dient schriftelijk (per e-mail) binnen 14 dagen aan te geven dat u het product gaat retourneren

2. U zorgt dat het product compleet is (incl. alle schroefjes, haakjes, etc.), in originele verpakking

3. U zorgt dat het product onbeschadigd is, en niet op maat gemaakt is

4. Verpak het product dusdanig dat het tijdens transport niet kan beschadigen

5. Download het retourformulier, onderaan deze pagina, vul deze in en voeg deze toe aan uw pakket, hier staat ook het retouradres op.

6. Verstuur het pakket, zodra het bij ons is aangekomen zullen onze medewerkers het product gaan controleren, op beschadigingen en compleetheid.

7. Wanneer het product door onze medewerkers is goedgekeurd wordt het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort naar uw rekening.

Ruilen

Indien u uw product wilt ruilen gaat dat volgens de volgende stappen:

1. U bestelt alvast uw nieuwe product

2. U stuurt het te ruilen product terug op dezelfde manier als u retourneert inclusief een volledig ingevuld terugstuur formulier

3. Uw "oude" product wordt door onze medewerkers gecontroleerd op compleetheid, en schades

4. Na goedkeuring van het "oude"product wordt het volledige aankoop bedrag van uw "oude"product teruggstort (terwijl uw nieuwe product waarschijnlijk al in gebruik is!)

Terugstuur formulier 

Graag bij de te retourneren producten het volgende formulier in te vullen.

Klik hier of klik op het PDF icoontje om het terugstuur formulier te openen. 

icon pdf