Vanaf € 29,95

  • Snelle levering
  • Gratis verzending

 

Op maat gemaakte raamdecoratie

Klik hier om een offerte aan te vragen - altijd reactie binnen 24 uur!

Jaloezieën op maat gemaakt

Onze 25 mm aluminium jaloezieën worden geheel naar uw wens op maat gemaakt. In maarliefst 14 trendy kleuren, en afmetingen van maximaal 230 x 240 cm kunnen wij nagenoeg ieder raam leveren! De aluminium jaloezieën worden snel voor u gemaakt en gratis verstuurd. U kunt kiezen aan welke kant u de bediening wenst, wat de exacte maten zijn van uw jaloezie, en welke montagemogelijkheid u wenst. De montagemogelijkheid heeft invloed op de meegeleverde steunen. Klik in de productpagina op Meetinstructies om stap voor stap uitleg te krijgen over hoe u uw jaloezie op maat moet meten, en welke afmetingen u aan ons door dient tegeven oom een zeer scherpe offerte te krijgen!

Houten jaloezieën op maat

Prachtige houten jaloezieën met ladderband of ladderkoord speciaal naar uw wens op maat gemaakt! Bovendien leveren wij ook houten jaloezieën supersnel en worden deze zonder verzendkosten naar u toe gestuurd. U kiest eenvoudig ue bedieningskant, kleur, en desgewenst een afwijkende kleur ladderband, en u bent klaar om te bestellen. Lees meer op de meet instructiepagina over hoe u juist kunt meten.

 

Duo rolgordijnen op maat

Onze duo rolgordijnen op maat zijn altijd voorzien van een mooie aluminium kast in het wit. Daarnaast kunt u kiezen uit maar liefst 14 trendy kleuren! U dient alleen nog de bedieningskant en de montagewijze te kiezen voor een offerte op maat!