Duo rolgordijnen

Vanaf € 19,95

  • Tot 200cm breed
  • Gratis verzending

 

  

Algemene informatie over duo rolgordijnen 


Maatproducten

Duo rolgordijnen op maat gemaakt, voor zeer aantrekkelijke prijzen. De duo rolgordijnen vanraamdecoland.nlworden voor u exact en millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Net als bij al onze andere producten staat de kwaliteit voorop, daarom hebben wij beperkte afmetingen. Wij zien niet graag dat een duo rolgordijn scheef gaat hangen of dat de stof gaat "wafelen"  door een te grote overspanning, wij raden dan ook altijd aan om niet de maximale breedte van onze maat Konfigurator te overschrijden. Indien u een raampartij heeft die toch breder is dan 200cm adviseren wij ook om deze partij indien mogelijk op te splitsen in twee of meerdere duo rolgordijnen. Wanneer u bepaald heeft wat de breedtes moeten zijn, kunt u zeer eenvoudig bestellen bij raamdecoland.nl, u voert de maten in met behulp van onze meetinstructies, kiest de door u gewenste kleuren en bedieningskant, en binnen 15 werkdagen krijgt u uw gewenste duo rolgordijnen gratis thuisbezorgd.  


Standaardproducten

De standaardmaat duo rolgordijnen van raamdecoland.nl zijn van de beste kwaliteit, en omdat wij ze niet voor u op maat hoeven te maken zijn ze ook nog eens de goedkoopste van Nederland! U heeft keuze uit vier trendy kleuren waarvan altijd 1 bij uw interieur past. Dankzij onze uitgebreide keus in maten is er geen raampartij te groot voor deze standaardmaat duo rolgordijnen! U bedient uw duo rolgordijn door middel van een "fijne" ketting, dit wil zeggen dat de kogeltjes die het rolgordijn bewegen vrij dicht op elkaar zitten zodat u uw rolgordijnen echt in elke gewenste positie kunt zetten! De standaard duo rolgordijnen vanraamdecoland.nlworden geleverd met alle benodigdheden voor een eenvoudige montage, dus ook schroefjes en plugjes voor een wandmontage. Kiest u voor ons unieke klemfix systeem dan zijn de klemfix rolgordijnen al voorzien van zelfklevende tape en kunt u letterlijk binnen 2 minuten uw duo rolgordijn monteren! Schroefmontage is natuurlijk ook gewoon mogelijk met klemfix duo rolgordijnen. Natuurlijk worden ook de standaardmaat duo rolgordijnengeheel gratisbij u thuis bezorgd, en binnen 5 werkdagen! 


De unieke eigenschappen van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn uniek, u kunt zeer eenvoudig van een gesloten systeem naar een half geopend systeem door simpelweg de stoffen achter elkaar langs te bewegen. Duo rolgordijnen worden ook wel eens aangeboden onder de naam roljaloezieën omdat u met een jaloezie op dezelfde eenvoudige manier kunt doseren met licht. Al onze duo rolgordijnen zijn vervaardigd uit een polyester weving, dit betekend voor u dat deze heel eenvoudig en snel af te nemen zijn met een licht vochtige doek!  

 


Overige informatie

Duo rolgordijnen zijn begin 2011 enorm populair geworden. Deze duo rolgordijnen worden soms in de volksmond ook roljaloezieën genoemd, dit komt doordat de duo rolgordijnen nagenoeg dezelfde lichtdosering en inkijkdosering bieden als een jaloezie. De twee stoffen van de duo rolgordijnen bewegen achter elkaar langs. De achterste stof zit vast aan het montageprofiel en de voorste stof word opgerold op de bovenbuis. Doordat de duo rolgordijnen vanraamdecoland.nl op elke positie te bedienen zijn kunt u de lijnen van de duo rolgordijnen laten overlappen, voor een volledige inkijkwering, of achter elkaar te laten stoppen zodat u meer licht en zicht krijgt.