Buitenrolgordijnen met ademend polymeer doek

Gratis verzending

€ 39,95
De afmetingen van uw balkonrolgordijnen Tooltip
Uw gewenste kleur is Tooltip
Eventuele opties
Beschrijving

BUITENROL ART B W

Buitenrolgordijnen

Onze buitenrolgordijnen of balkonrolgordijnen zijn een lust voor het oog, u schermt hiermee elke opening snel en vakkundig af. De buitenrolgordijnen zijn zowel te gebruiken als zonwering, voor bijvoorbeeld ramen en deuren, of als zon en windwering op bijvoorbeeld een balkon. De stof is een polymeerstof welke ademt, u sluit zo de warmte niet op achter het rolgordijn, en de ruimtes kunnen zo ventileren en koel blijven. Als bijkomend voordeel houdt het buitenrolgordijn maar liefst 90% van alle schadelijke Uv-Straling tegen, deze straling zorgt voor het verkleuren van uw huis, maar ook het meubilair en bijvoorbeeld de vloerbedekking. De stof is scheurbestendig en kleurecht! Buitenrolgordijnen kunnen zowel tegen de muur als tegen het plafond gemonteerd worden.

Werking buitenrolgordijn


kleuren icon kleinKleuren

In maar liefst 3 effen en 4 streepdoeken is er altijd een buitenrolgordijn die in uw situatie past. De kunststof delen zijn altijd in een neutraal witte kleur, en dienen ter bescherming en afwerking van bijvoorbeeld de onderlat of de montage steunen. Alle 7 leverbare kleuren bieden dezelfde lichtdoorlatendheid en UV-bescherming! Door de rolgordijnen kan men nog enigszins naar buiten kijken. Het principe is als volgt: Men kan van de donkerste kan naar het licht toe door de stof heen kijken.

Zand wit GRIJS witgroen wit geel witblauw witoranje


levering icon kleinLevering

Het buitenrolgordijn wordt standaard geleverd met alle benodigdheden voor een snelle en degelijke montage. Buitenrolgordijnen kunnen zowel tegen de muur als tegen het plafond gemonteerd worden met dezelfde mo0ntagesteun die standaard meegeleverd wordt. De onderlijst van het buitenrolgordijn wordt standaard voorzien van RVS ogen waar u bijvoorbeeld spinhaken, koord, of tie-wraps door heen kunt steken om de onderlijst te fixeren om bijvoorbeeld beweging door de wind tegen te gaan .

  BUITENROL ONDERLAT 2BUITENROL BEDE 2BUITENROL ECHT


maatvoering icon kleinMaatvoering

De bestel breedte bij buitenrolgordijnen betreft de stofmaat, dat betekent dat bij de bestelmaat nog ca. 3 cm bij op geteld moet worden om op de totaalbreedte van het rolgordijn uit te komen. De bestel hoogte van het buitenrolgordijn is de maat van het uiterste bovenste punt van het rolgordijn tot de onderkant van de onderlat wanneer het rolgordijn volledig is afgerold. Het buitenrolgordijn is zeer eenvoudig in de breedte in te korten met behulp van een ijzerzaagje en een schaar!  De hoogte is ook te korten, maar dankzij de krachtige rem in het bedienmechanisme kan de niet gebruikte stof gewoon op de rol blijven.


leveromvang icon kleinLeveromvang

  • Buitenrolgordijn
  • Montagesteunen met kettingbediening
  • Onderlijst met ogen om het rolgordijn vast te zetten
  • Kinderbeveiliging
  • Schroeven en pluggen
  • Montagehandleiding

Balk afgerond