Natuurlijke standaard bamboe rolgordijnen

Gratis verzending

€ 18,95
De afmetingen van uw bamboe rolgordijn
Breedte x hoogte
Uw gewenste kleur is Tooltip
Selecteer indien gewenst een montagewijze Tooltip
Beschrijving

Bamboe rolgordijnen bruin

Natuurlijke bamboe rolgordijnen

Deze prachtige bamboe rolgordijnen uit echt bamboe! Bamboe is een grassoort welke zeer snel groeit en enorm sterk is. Sinds de 19e eeuw maakten de mijnwerkers al van bamboescheuten rolgordijnen. Deze bamboescheuten zitten met touwtjes aan elkaar gevlochten en rollen zeer soepel op. De kwaliteit van onze bamboe rolgordijnen is uitmuntend te noemen, en zijn veruit de beste keus die momenteel in de Benelux te verkrijgen is. Het beproefde bedienmechanisme, in combinatie met de fijnste bamboe scheuten geven de bamboe rolgordijnen een verfijnde en luxe uitstraling.


kleuren icon klein Kleuren

Onze bamboe rolgordijnen zijn in maar liefst 5 verschillende kleuren leverbaar. Het houten boven en onderprofiel zijn altijd in dezelfde kleur als de bamboe scheuten, en het bedienmechanisme, en het ophangmechanisme zijn in passende kleuren uitgevoerd.

bamboe rolgordijn - donker bruin bamboe rolgordijn - kersen bamboe rolgordijn - bamboe bamboe rolgordijn - natuur victoria m bambusrollo rolle braun big


levering icon klein Levering

De bamboe rolgordijnen worden compleet geleverd inclusief alle toebehoren voor een eenvoudige en stevige montage. De standaard haakmontage is geschikt voor zowel houten kozijnen als muurmontage. Standaard wordt er ook altijd een koordwikkelaar meegeleverd, in kleur, om de bedieningskoorden op te kunnen wikkelen. Met deze koordwikkelaar kunt u de koorden hoog genoeg opwikkelen zodat kinderen niet verstrikt kunnen raken (Child Safety Law, Europese wetgeving). Naast de standaard haakmontage kunt u bij uw bamboe rolgordijnen speciale klemmen bestellen voor montage op kunststof kozijnen, te weten de mini klem, en de klemdrager, hiermee is het mogelijk de bamboe rolgordijnen zonder schroeven en boren te bevestigen op uw kunststof draai-kiep ramen.

leveromvang bamboe rolgordijn standaard mini haak bamboe rolgordijn optioneel klemhaak bamboe rolgordijn optioneel


maatvoering icon klein Maatvoering

De bestelmaat is de maximale breedte van het bamboe rolgordijn. Het houten boven en onder profiel zijn de gelijke maar als de bamboe scheuten. De maximale hoogte van het bamboe rolgordijn wordt gemeten wanneer het rolgordijn geheel uitgerold is. De breedte van het bamboe rolgordijn is zeer eenvoudig smaller te maken met behulp van een schaar en een houtzaagje. De bamboe rolgordijnen kunnen per kant maximaal 8 cm ingekort worden (16 cm in totaal). De hoogte dient niet ingekort te worden, daar de niet te gebruiken bamboe scheuten mooi opgerold blijven, wat natuurlijk het echte bamboe effect geeft! 


leveromvang icon klein Leveromvang

Wanneer u een natuurlijk bamboe rolgordijn besteld kunt u hieronder alvast de inhoud lezen:

  • Bamboe rolgordijn in de door u gekozen maat en kleur
  • 2 stuks haken t.b.v. montage
  • Koordwikkelaar inclusief schroefjes
  • Montagehandleiding

Balk afgerond