Aluminium jaloezieën

Vanaf € 11,95

  • Aluminium lamellen
  • Gratis verzending

 

 


Algemene informatie over aluminium jaloezieën

 


Maatproducten

De op maat gemaakte producten vanraamdecoland.nlbieden een uitgelezen kans omtopkwaliteit raamdecoratie voordelig en snel online te bestellen. Wij hebben voor u het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gehouden, het enige wat u hoeft te kiezen zijn uw maten (zie meetinstructies) de door u gewenste kleur,en de bedieningskant. Over de montagewijze hoeft u zich geen zorgen te maken, met onze universele montageclip is het mogelijk de jaloezieën op elke gewenste manier te monteren. Dit monteren wordt overigens ook zeer eenvoudig gemaakt met behulp van onze uitgebreide montage-instructies. Alle jaloezieën op maat worden natuurlijkgratisbij u thuis gebracht!

 


 Standaard producten

Onze standaard raamdecoratie kenmerkt zich door haar kwaliteit, de standaard producten doen niet onder voor de duurdere merken zoals luxaflex! Naast de kwaliteit is de prijs een onderscheidende factor, aluminium jaloezieën met 25mm lamellen bestelt u al vanaf € 11,95. Voor deze prijs ontvangt u een zeer hoge kwaliteit jaloezie voorzien van alle montagebenodigdheden, ook onze standaard jaloezieën worden geleverd met de universele montageclip. U heeft hier wel de keus om de jaloezieën ook zonder schroeven en boren te monteren! Natuurlijk krijgt u alles in een stevige doos aangeleverd, en de verzending is geheel gratis!

 


 Kwaliteit

Ondanks onze lage prijzen streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit, van onze maat producten maar ook van onze standaard producten. Daarom overschrijden wij nooit de maximale breedtes, dit is het grootste probleem met raamdecoratie van onze concurrenten die wit wel doen. Raamdecoratie moet onopvallend zijn, daarom worden er materialen gebruikt welke sterk en duurzaam zijn, maar met grenzen. Wanneer men over deze grenzen heen gaat doet dit altijd afbraak aan de kwaliteit van het product. Het product kan gaan scheef hangen of doorbuigen, doordat wij ons wel aan de voorgeschreven breedtes houden blijven onze producten vele malen langer sterk, goed en bruikbaar.

 


 Overige informatie

Jaloezieën zijn sinds de jaren '70 al populair in Europa, dit is niet zo vreemd. In een handomdraai gaat u van volledig zicht naar buiten naar een behaaglijke privacy. Uw meubelen, vloer, tapijt, enz. hebben een zichtbare langere levensduur wanneer deze minder aan UV straling worden blootgesteld. Wanneer de jaloezieën gesloten zijn blokkeren deze 99,9% van alle UV straling die door het raam zouden kunnen komen. Naast de praktische functie hebben de jaloezieën van raamdecoland.nl ook nog een stijlvolle functie. Zoals eerder genoemd passen jaloezieën in elk interieur, vooral bij uitgesproken interieurs, zoals klassiek of juist heel modern komen de jaloezieën volledig tot hun recht.