Bamboe rolgordijnen

Vanaf € 18,95

  • Tot 150cm breed
  • Gratis verzending

 

Bamboe rolgordijnen

Bamboesoorten groeien vaak heel snel. De snelst groeiende plant ter wereld is een bepaalde bamboesoort waarvan reeds groeisnelheden van een meter per dag zijn waargenomen. Dit is drie keer zo snel als de snelst groeiende boom. Mede hierdoor zijn bamboe rolgordijnen een verantwoorde en mooie oplossing voor uw raamdecoratie!

Bamboe rolgordijnen in uw woning

Bamboe rolgordijnen zijn een lichtdoorlatende rolgordijn variant welke vooral bekend staat om haar sfeerverhogende eigenschappen. Net als bij ieder ander rolgordijn bemoeilijkt het bamboe rolgordijn overdag de inkijk in uw woning. 

Bamboe rolgordijnen ophangen

Het ophangen van het bamboe rolgordijn gebeurt meestal met behulp van de twee meegeleverde montagehaken. Deze haklen zijn eenvoudig in het kozijn te draaien, en hier wordt dan weer het bamboe rolgordijn op gehangen! een fluitje van een cent dus.
Wij bieden naast de standaard montage ook nog twee montagemogelijkheden voor kunststof draai-kiep ramen, het zou immers zonde zijn om hierin te moeten boren! De twee alternatieven zorgen er namelijk voor dat u uw bamboe rolgordijnen kunt ophangen zonder dat er een schroefmachine aan te pas komt! 

Bamboe rolgordijnen als verantwoorde raamdecoratie

Omdat bamboe zó snel groeit, in zulke grote getalen is de ecologische footprint van dit product zeer klein. Onze bamboe velden waar de bamboe gekapt wordt om uw rolgordijnen van te maken plant jaarlijks voor iedere gekapte scheut minimaal 2 scheuten terug!