Raamdeco voor kunststof kozijnen

Easyfit kleefprofiel

Monteer zonder schroeven

Bestellen

Vlakmontage

Vlakmontage klemfix plissé

Bestellen

Vanaf € 8,95

  • Plisse gordijnen
  • Speciaal voor kunststof kozijnen

 

Binnenzonwering monteren zonder boren en schroeven

De producten in deze categorie hebben we speciaal geselecteerd voor kunststof ramen en deuren. 

Nieuwe kunststof kozijnen

Alle producten en accesoires zijn zonder tussenkomst van een boormachine te monteren! Dus niet alleen een snelle montage, maar ook nog een zonder rotzooi!
Kunststof kozijnen zijn al enige tijd heel populair in Nederland en Belgie hiermee kwamen wij steeds vaker de vraag tegen of onze raamdecoratie ook te monteren was zonder in deze mooie nieuwe kunststof kozijnen te boren, het antwoord hierop was heel simpel: JA! Wij hebben speciaal voor iedereen met nieuwe, of minder nieuwe, kunststof kozijnen een selectie gemaakt om hun raamdecoratie te monteren zonder boren of schroeven.  Het maakt bij onze producten niets uit of het merk van uw kunststof kozijnen Gealan, Inoutic, VEKA of een ander bekend merk is, voor elk raam een passende oplossing. 

Raamdecoratie in huurwoningen

Deze rolgordijnen, plisse gordijnen, duo rolgordijnen en jaloezieen zij ook uitermate geschikt vor mensen die in een huurwoning huren! Vaak zijn de huurwoningen voorzien van kunststof kozijnen, en hier mag dan meestal niet in geboord worden. Dat probleem hebben wij voor u opgelost! Danzij onze speciale categorie "raamdecoratie voor kunststof kozijnen" hoeft u neit langer te zoeken naar een goede en passende oplossing. Zonder te boren snel raamdecoratie ophangen, en wanneer u verhuist, verhuist de raamdecoratie gewoon met u mee zonder sporen achter te laten!

Klemfix verduisterende rolgordijnen

 Dankzij de klemfix haken zijn deze rolgordijnen niet alleen te monteren zonder te boren, de montage is ook nog een supersnel en simpel! 
Klemfix verduisterende rolgordijnen zonder boren

Klemfix plisse gordijnen

Plisse gordijnen zijn erg populair momenteel, en daarom leveren wij natuurlijk ook voor de mensen met kunststof kozijnen erg mooie plisse gordijnen die zonder boren of schroeven te monteren zijn!

Klemfix lichtdoorlatende plissé gordijnen